Para Lőrinc és Fejér Milán brillíroztak a Budapest Openen

Para Lőrinc és Fejér Milán brillíroztak a Budapest Openen

Egyesületünk karate szakosztálya 22 sportolójával utazott ki a 26. Budapest Open nemzetközi karate versenyre, amely Közép-Kelet Európa legrangosabb eseményeinek egyike. A 37 ország 2111 nevezőt számláló verseny nem volt felvezetőnek nevezhető, de sportolóinknak így is sikerült öt alkalommal dobogóra küzdeniük magukat, továbbá számos versenyzőnk a bronzéremért folytatott küzdelemben maradt alul.

A Vasas Jégpalotában gyültek össze a jelen WKF karate elitjének egy része. Számos Országnak ez volt az utolsó kvalifikáció a hamarosan közelgő felnőtt világbajnokságra, amelyet Budapest szervez a Papp László Sportarénában.
A széklyföldi sportolók az MTK Budapest színeiben méltó helytállásukról tettek bizonyságot a szezon első, de könnyűnek egyáltalán nem nevezhető versenyen.

Érmesek, helyezettek:

1. Para Lőrinc U10 -27kg

1. Fejér Milán U14 -45kg

3. Sala Bíborka U12 -40kg

3. Péter Csiki Csanád U14 -50kg

3. Pulugor András U12 -35kg

5. Vargha Zselyke U12 -40kg

5. Sajgo Anna U12 -35kg

5. Péter Csiki Csanád kadet -52kg

5. Márko Kincső U14 -47kg

5. Antal Gréta U14 -47kg

5. Borbély Eszter U14 +47kg

"Elégedett vagyok az összeredménnyel, mivel egy mozgalmas hétvégén és kifejezetten színvonalas versenyen mérethettünk meg.  A szezon első versenye mindig nehéz, ugyanis az öt hetes intenzív felkészítő első visszacsatolása. Voltak hibáink, de így látva azokat lesz időnk dolgozni rajta. Amivel kevésbé vagyok viszont elégedett, az a korosztályos lány versenyzőink, akik nem hozták a hozzájuk fűzött reményeket. Következő eseményünk a jövő héten Sepsiszentgyörgyön megrendezendő Román Karate Kupa döntője illetve október elején Lengyelországban a Polish Open Eb. kvalifikációs verseny."

Ezúton is köszönet állandó támogatóinknak, partnereinknek:

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa Orex Comert Ata Simiro Maravet Sport Világ/ Sport Factor Twins Construct Papo Sebert Tehnologie Tóth-Pál zálogház Totalterm Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek Nasa Sajgo Trans ReSelecto.ro Saman Sport Hungary

A sepsiszentgyörgyi küldöttség egy része