Magaslati edzőtáborok az új szezon előtt

A Sport-All sícsapata a Hintertux glecseren vett részt edzőtáborban június 21-27 között. Az időjárás megfelelő volt, hűvösnek mondható, mivel egészen 3600 méter magasban volt a csapat, ahol mínusz fokokat tapasztaltak és hatalmas havazásokat. (Az éjjel 25 cm friss hó hullott). A Fischer és Atomic gyárakból elvettük az új siléceket versenyzőinknek, amelyeket ezúton is köszönünk.

Tovább

Dalmáciában zártuk a szezont

Múlt hétvégén rendezték a Karate1 Youth League (ifjúsági világkupa sorozat) poreci (Horvátország) állomását, ahol egyesületünk karatésai közül ketten képviseltették magukat az MTK Budapest Karate színeiben. A csütörtöktől vasárnapig tartó versenyen 3330 versenyző állt pástra a világ 70 országából. Ez volt a mindenidők legnépesebb karate versenye ebben a versenyrendszerben.

Tovább

Még az utolsót is meghúzták

Június 15-én, az idei versenyszezon méltó záràsakènt, 64 táncosunk lépett színpadra a Gyergyószárhegyen megrendezett Fire Cup táncversenyen. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Z Dance történelmében először sikerült olyan produkciót alkotni a KIDS és JUNIOR csapatokkal, mely egy táncversenyen is méltó módon képviselte a Sport-All Egyesületet. Az elért eredmènyekkel rendkívül elégedettek vagyunk: azon felül, hogy mindegyik csapatunk a dobogó legfelsô fokára állhatott, a Z TRIBE és BLACK FLAME produkció a stíluskategória legmagasabb pontszàmàèrt járó különdíjat is megszerezte. Szeptemberben még nem is álmodtunk arról hogy 64 tàncossal àllhatunk színpadra az évad utolsó versenyèn.

Tovább

Péter-Csiki Csanád is kvalifikált a VB-re

A magyar karate válogatott korosztályos kvalifikációjának utolsó és egyben sokak számára döntő kvótaszerzést jelentett a hétvégén megrendezett Austria Junior Open, amelyet az ausztriai Salzburgban szerveztek meg. A 18 nemzet mintegy 701 versenyzője között szerepelt egyesületünk karate szakosztályának két kiválósága is, Fejér Milán U14 -50 kg és Péter-Csiki Csanád kadet -57 kg-os súlycsoportban, utóbi versenyzőnk már biztos kvalifikálta magát a 2024-es VB-re.

Tovább

Az év legjobbjai

Egyesületünk karate szakosztályának június 14-én, pénteken került sor az Éves Kiértékelő és Díjkiosztó Gálájára, ahol a 2023/24-es tanév legsikeresebb versenyzőit díjaztuk. Összesen 174 résztvevő volt ezen az estén, ebből 117 szülő, illetve családtag és 57 díjazott sportolónk.

Tovább

Barátságos Háziverseny

Egyesületünk karate szakosztálya június 2-án rendezte meg a már hagyománynak számító 20. Sport-All Kupa háziversenyét a Székely Mikó Kollégium tornatermében. Összesen 244 nevezés érkezett be és mintegy 175 versenyző lépett tatamira 3 versenyszámban is (siho-geri rúgás kombináció, szivacs-kumite és kumite).

Tovább