Valóra vált álom!

Valóra vált álom!

A hétvégén május 6.-án valóra vált rég dédelgetett álmunk, hogy Sepsiszentgyörgyön megrendezhettük a legrangosabb országos táncversenyt a Hip Hop Internationalt. Ez a táncverseny az idén 13. alkalommal került megrendezésre, ahol mintegy 400 versenyző képviselte egyesületét. A nap első felében a batle zajlott, ahol a táncosok egy az eggyel szemben vagy csapat a csapattal szemben mérték össze tudásukat. A nézők számára ez volt a verseny legizgalmasabb része.

A hétvégén május 6.-án valóra vált rég dédelgetett álmunk, hogy Sepsiszentgyörgyön megrendezhettük a legrangosabb országos táncversenyt a Hip Hop Internationalt. Ez a táncverseny az idén 13. alkalommal került megrendezésre, ahol mintegy 400 versenyző képviselte egyesületét.
A nap első felében a batle zajlott, ahol a táncosok egy az eggyel szemben vagy csapat a csapattal szemben mérték össze tudásukat. A nézők számára ez volt a verseny legizgalmasabb része. Három zsűri döntött a helyszínen ki a továbbjutó és a legvégén ki a nyertes.

BATTLE

A szurkolás és a lelkesedés a felnőtt csapatok összemérettetésekor hágott a tetőpontra. Csengett a terem a biztató dobolástól, tapstól és üdvrivalgástól. Óriási élmény volt nézni, ahogy az erejük teljében lévő amazonok és titánok összecsaptak és megharcolnak egymással.
Ezt követően kezdődtek a táncprodukciók megmérettetése a nagyszinpadon .
Hét , Európa külömböző pontjáról érkezett zsűri döntötte el, hogy kategóriánként ki a legjobb öt aki majd Amerikában, az arizonai Phönixben megszervezendő világbajnokságon képviseli majd Romániát .
Legnagyobb örömünkre szolgált, hogy a résztvevők az eddigi legjobb ediciónak értékelték az idei HHI versenyt , személyes üzenetekben, facebookon és instagramon köszönték meg  a szervezést, dicsérték a helyszínt és a szolgáltatást.
Sport-All - Z Tribe csapata

Büszkék vagyunk városunkra, büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kis város egy napra a tánc fővárosa lett! Ez volt az első lépés és a jövőre nézve célunk minél több ilyen és hasonló táncesemény megszervezése.
Külön köszönet a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri hivatalnak az anyagi támogatásért, Paul Gheorghenak és csapatának a közös eseményszervezést, a Sepsi Arena alkalmazottainak a segítőkészségükért, az Alfa Sound Sistemnek a szinpadért és hangosításért, a Sepsi Rádiónak, a Fidelitas es Kastély hotelnek , az Orexnek, a Hortigálának, a Tribelnek, a Bertisnek, a Diószegi pékségnek, a Sepsi-SIC - nek, az önkénteseknek, a sport-all volt táncosainak és táncosaink szüleinek az önzetlen támogatásukért és nem utolsó sorban Kotró Kosztándi Gellértnek és Vizi Attilának a kiváló fotokért és videoanyagért, Balog Barnabás a számítógépes háttérmunkálatokért.