Indulnak az alpesi síedzések

Indulnak az alpesi síedzések

A vidékünk egykoron virágzó sportjának számító alpesi sízés - mint irányított sporttevékenység- mára, már csak a ...

Kedves sísport kedvelők,

A vidékünk egykoron virágzó sportjának számító alpesi sízés - mint irányított sporttevékenység- mára, már csak a rekreációs vonalat képviseli. Azt amikor a síkedvelő családok, baráti társaságok hétvégére vagy akár hosszabb időszakra hódolnak ennek a nagyszerű, de meg kell hagyni nem olcsó sportnak.

A síversenyek szervezésében bizonyítottan jók vagyunk, az Alpin-Sport Egyesület tagjai meglehetősen színvonalas keretek között rendezik meg a helyi síversenyeket. Már csak ez a lehetőség is arra késztetett, hogy a tettek mezejére lépjünk. Sportegyesületünkben felvetődött a kérdés, mivel vannak szakemberei ennek a sportágnak, akik szívesen vennék irányított keretek közé a "síiskolát" és indítanának haladói, még-inkább versenyzői képzést. A Bocz Attila és Bajkó levente páros vezette edzőpáros idén októbertől be is indította az egyelőre szárazföldi alapozó edzéseket azzal a reménnyel, hogy az első hó megjelenésekor, már lécre is állhatnak a gyerekek. Ekkora már nem a kondicionális kérdésekkel kelljen majd foglalkozni, hanem lehessen a technikai részeket csiszolgatni. A korosztályok tekintetében 5 éves kortól 18 éves korig lehet jelentkezni.

Tehát nincs más dolga a kedves síedzeni vágyóknak, minthogy eljönni az edzések helyszínére és jelentkezni vagy telefonos úton érdeklődni:

Bocz Attila 0744 402 054

Bajkó Levente 0744 686 637

Sikeres felkészülést kívánunk mindannyiuknak, remélve azt, hogy be tudják teljesíteni a sportághoz fűzött elképzeléseiket!Heti naptar formatum ALPESI SÍ 2015.-page0001